Selecteer een pagina

Biodanza Opleiding

Ben je geraakt door Biodanza en wil je je er dieper mee verbinden? Wil je meer open gaan voor het leven en vanuit je hart met mensen werken? Houd je van muziek, dans en écht contact? Dan is deze opleiding precies iets voor jou. Een bijzondere en unieke dansreis. Wij, Miranda van Keulen en Els Boon, leiden de Biodanza School Amsterdam met veel passie en plezier. We zien de Biodanza opleiding als een diep en ook speels pad van persoonlijke groei.

De eerste 2 jaar van de opleiding is er tijd om te groeien samen met de groep. Je leert door veel te dansen en te ervaren. Je krijgt een diep inzicht en kennis van het Biodanza systeem. Deze 2 jaar kun je doen voor je persoonlijke ontwikkeling. In het 3e jaar leer je de methodologie van het lesgeven in Biodanza.

Je kunt de opleiding volgen als je minimaal 50 uur Biodanza ervaring hebt. Tijdens de opleiding blijf je dansen in je wekelijkse vaste groep. Eén weekend in de maand dansen we samen, behalve in juli en augustus. Dit zijn in totaal 28 weekenden, met elk weekend een eigen thema.
De eerstvolgende cyclus start in april 2023

Het eerste jaar, tot en met april 2024, kun je elk weekend instromen. Vanaf mei 2024 (het tweede jaar) is de groep gesloten.

Er is uitgebreide informatie over de Biodanza Opleiding beschikbaar. Dit gaat over de thema’s per weekend, de data, het tarief, de voorwaarden, etc. Als je deze informatie wilt ontvangen, vragen we je onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan direct de informatie en wij nemen binnen 2 weken contact met je op.
.