Selecteer een pagina

Wie is Els

In 2000 heb ik mijn eerste Biodanza ervaring opgedaan op een vakantie in Turkije. We dansten buiten, onder de druiventrossen, op een berg, met uitzicht op zee. Ik kan me de eerste vivencia (workshop) nog goed herinneren: een geweldige combinatie van dansen, voelen, contact, muziek, plezier en genot.
Dát bleek Biodanza te zijn, het maakte een enorme indruk op me. Hier wilde ik alles van weten en vooral veel van ervaren. Inmiddels ben ik alweer jaren Biodanzadocent en geef les in mijn wekelijkse groep(en).
Sinds 2009 leid ik samen met Miranda de Biodanzaschool Amsterdam en mag ik zelfs mensen opleiden om Biodanza docent te worden. Een mooi leerproces, zowel voor de studenten als voor mij. Daarnaast heb ik een praktijk voor haptotherapie waar ik met veel plezier mensen begeleid. Dit is voor mij een fijne combinatie waar ik veel van mijn passie en kwaliteiten in kan uiten.
Ik ben didactisch Biodanza docent en co-direceur van de Biodanzaschool Amsterdam samen met Miranda van Keulen.Mijn specialisaties zijn Biodanza in de natuur, Biodanza & de 4 elementen, Het hart van de Transformatie, Biodanza, stem en percussie en Biodanza en massage.

 

Basiscursus wat & waar

Vrijdag
10.00 – 11.30 uur
in Amsterdam.

Dit is de les waar je altijd kunt beginnen met Biodanza. Hier leer je de basis, bouw je aan je vaardigheden en ervaar je wat Biodanza voor je kan zijn. Dit is de ideale plak voor starters. Ik neem je mee op pad. Stap voor stap, in je eigen tempo, ontspan je steeds makkelijker, geniet je meer en vind je de vrijheid van beweging en het plezier van expressie. De beginnersgroep is voor mij speciaal,het is me een groot genoegen je mee te nemen op dit pad waarin je leert door te ervaren.

Na ongeveer een jaar biodanza ervaring op de vrijdagochtend kun je doorstromen naar de verdiepingscursus op de woensdagavond.

Wanneer: Vrijdagochtend van 10.00 – 11.30 uur
Waar: Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam
Data mei – juli 2019:
10, 17, 24 mei, 7,14, 21, 28 juni en 5 juli
Kosten:
Kaart 10 lessen   €140.00
Kaart 6 lessen     €  90,00
Lossen les            €  16,00
Te betalen aan de balie Mirror Centre