Selecteer een pagina

Wie is Els

In 2000 heb ik mijn eerste Biodanza ervaring opgedaan op een vakantie in Turkije. We dansten buiten, onder de druiventrossen, op een berg, met uitzicht op zee. Ik kan me de eerste vivencia (workshop) nog goed herinneren: een geweldige combinatie van dansen, voelen, contact, muziek, plezier en genot.
Dát bleek Biodanza te zijn, het maakte een enorme indruk op me. Hier wilde ik alles van weten en vooral veel van ervaren. Inmiddels ben ik alweer jaren Biodanzadocent en geef les in mijn wekelijkse groep(en).
Sinds 2009 leid ik samen met Miranda de Biodanzaschool Amsterdam en mag ik zelfs mensen opleiden om Biodanza docent te worden. Een mooi leerproces, zowel voor de studenten als voor mij. Daarnaast heb ik een praktijk voor haptotherapie waar ik met veel plezier mensen begeleid. Dit is voor mij een fijne combinatie waar ik veel van mijn passie en kwaliteiten in kan uiten.
Ik ben didactisch Biodanza docent en co-direceur van de Biodanzaschool Amsterdam samen met Miranda van Keulen.Mijn specialisaties zijn Biodanza in de natuur, Biodanza & de 4 elementen, Het hart van de Transformatie, Biodanza, stem en percussie en Biodanza en massage.

 

Wekelijkse les, wat & waar

Donderdag
20.15 –  22.15 uur
inloop: 20.00 uur

 

De wekelijkse biodanza les op de donderdagavond is mijn basis. Deze groep  bestaat al een aantal jaren, de samenstelling is steeds in beweging, net als het leven zelf. 

We creëren samen en  bedding voor iedereen, een veilige plek voor groei, ontdekken en verbinden. Waar we dansen, genieten en samenkomen in een affectief en veilig nest.

Spreekt het je aan en denk je dat je hier op je plek bent? Of wil je iets meer weten? Neem dan contact op via 06 22128403 of stuur een mail te sturen naar elsboonbiodanza@gmail.com.
We kunnen dan tevens overleggen wanneer het goede moment is om in te stromen.

Je bent welkom!

voor actuele info en prijzen kun je kijken op:
www.elsboonbiodanza.nl