Selecteer een pagina

Ervaring in Biodanza

Voor mensen die ervaring hebben met Biodanza en die het verlangen voelen om verder te groeien en hun ervaring te verdiepen.  De lijnen van vivencia, vitaliteit, seksualiteit, creativiteit, affectiviteit en transcendentie, zullen we op een dieper niveau gaan beleven en exploreren. We maken de archetypische krachten die in ons leven wakker en verdiepen onze mogelijkheid van trance en regressie. In de wekelijkse lessen creëren we samen de veilige bedding waarin we meer tevoorschijn kunnen komen, los kunnen laten, ons over kunnen geven, durven te genieten en kunnen regenereren. Het is fijn als we op elkaar kunnen rekenen en zo veel mogelijk wekelijks aanwezig zijn. Zo ontstaat er een affectief netwerk, waarin we veilig de diepte in kunnen gaan.

Naast deze wekelijkse lessen, is er ook de mogelijkheid om je ervaring te verdiepen in de Biodanza workshops en tijdens de schoolweekenden van de opleiding van de Biodanza School Amsterdam.

Voor alle biodanza docenten die graag nieuwe inspiratie op doen, ook oud docenten, didactici en studenten onder supervisie (in overleg) bieden wij ‘Samen leren’ dagen aan. Dagen waarin wij nieuwe oefeningen uit de CIMEB 2018 behandelen, doorvoelen, samen dansen en aanvullende dansen aanbieden.
Didactische verdiepingsdagen in 2024 zijn op zondag 25 februari 2024 / 24 maart / 26 mei / 22 september/ 20 oktober. Meer informatie vind je op de desbetreffende data in onze agenda.