Selecteer een pagina

Wie is Els

In 2000 heb ik mijn eerste biodanza ervaring opgedaan op een vakantie in Turkije. We dansten buiten, onder de druiventrossen, op een berg, met uitzicht op zee. Ik kan me de eerste vivencia (workshop) nog goed herinneren: een geweldige combinatie van dansen, voelen, contact, muziek, plezier en genot.
Dát bleek biodanza te zijn, het maakte een enorme indruk op me. Hier wilde ik alles van weten en vooral veel van ervaren. Inmiddels ben ik alweer jaren biodanzadocent en geef les in mijn wekelijkse groep(en).
Sinds 2009 leid ik samen met Miranda de biodanzaschool Amsterdam en mag ik zelfs mensen opleiden om biodanza docent te worden. Een mooi leerproces, zowel voor de studenten als voor mij. Daarnaast heb ik een praktijk voor haptotherapie waar ik met veel plezier mensen begeleid. Dit is voor mij een fijne combinatie waar ik veel van mijn passie en kwaliteiten in kan uiten.
Ik ben didactisch biodanza docent en co-direceur van de Biodanzaschool Amsterdam samen met Miranda van Keulen. Mijn specialisaties zijn biodanza in de natuur, biodanza & de 4 elementen, Het hart van de Transformatie, biodanza stem en percussie en biodanza en massage.

 

Verdiepingscursus wat & waar

Alle

Donderdag
20.00 – 22.00 uur
in Amsterdam

 Voor mensen die ervaring hebben met biodanza en het verlangen voelen verder te groeien en hun ervaring te verdiepen. Samen creëren we een veilige bedding waarin we meer tevoorschijn kunnen komen, los kunnen laten, ons over kunnen geven, meer durven genieten en kunnen regenereren.

wanneer: donderdag 20.00 tot 22.00
Alle donderdagen, behalve in de schoolvakanties
Waar: CWBoost, in Amsterdam
Wie: iedereen met minimaal een jaar
ervaring in Biodanza.

aanmelden: stuur een mail naar elsboonbiodanza@gmail.com